Een website voor jou vereniging

HCWebsites helpt je met het uitbouwen of vernieuwen van een complete website voor je vereniging of project. Door zelf heel wat jaren actief te zijn in verenigingen kan ik goed inspelen op jullie noden.

Naast een leuk design kunnen tal van applicaties (kalender, inschrijvingsformulier, integratie met social media’s,  fotoalbum, ….) voorzien worden. Neem contact met me op en dan kunnen we er samen iets moois van maken.

Wat kan ik voor jullie doen

Webdesign

Ik werk een webdesign uit in het platform WordPress. Hiermee kan je de website gemakkelijk bijwerken of aanpassen. In het eerst jaar help ik je mee om aanpassingen door te voeren. Indien jullie dit wensen kunnen aanpassingen ook doorgevoerd worden door mij, via regietarief.

Applicaties

De website heeft een aantal pagina’s en applicaties nodig. Een contactformulier, kalender of fotoalbum, een inschrijvingsmodule voor leden of een bestelformulier? Ze worden op vraag ingebouwd in de website.

Social media

Je Social media’s voor je project of vereniging zijn niet meer weg te denken. Integreer een facebook like knop of geef je instagram posts weer. Gebruik je facebook wall als nieuwsfeed en bericht snel en overal over de laatste nieuwtjes.

Custom made

Zijn er toch specifieke noden? Via zelf geschreven plugins zijn de mogelijkheden onbeperkt. Tijdens het kennismakingsgesprek bepalen we wat nodig is.

Wat moet dat kosten?

Basispakket website

Design met +- 5 pagina's en basisfunctionaliteiten

Vanaf€350
Basispakket webhosting

Webhosting incl domeinnaam, emailadressen(forward), database en jaarlijkse updates)

€150jaarlijks

Een website hoeft niet duur te zijn. Voor vereniging bevat het basispakket het meest noodzakelijke. Zijn er toch nog extra’s nodig dan wordt een offerte op maat opgemaakt. De prijzen worden zo democratisch mogelijk gehouden.
Naast het basispakket wordt ook het basispakket webhosting aangerekend (bij afroep webhosting). Deze wordt jaarlijks vernieuwd

Of start een facebook chat

Referenties